Search This Blog

Thursday, December 17, 2015

Το #4 της @ste_pl : Four Tet - Morning/Evening


Μπλιμπλικιών συνέχεια. Ο Four Tet κυκλοφορεί το όγδοο άλμπουμ με δύο tracks που δεν είναι tracks αλλά 20λεπτες συνθέσεις. Ένα μάτσο μπουμπούκια που όσο περνούν τα λεπτά ανθίζουν κι όταν τελειώνουν σου μένει η μυρωδιά της ανθοδέσμης (romantiko_kuklamino229 mode ON).
Το καλύτερο στην electronica είναι πως τα tracks δεν έχουν πάντα στίχους κι έτσι μπορείς ακούγοντας την να φτιάξεις μια δική σου ιστορία στο μυαλό. Ο καθένας τη δική του και όλοι μαζί ελπίζοντας να έχουμε καταλάβει "τι θέλει να πει ο ποιητής". Άλλα κι αν δεν καταλάβουμε δεν τρέχει γιατί η δική μας μας αρέσει πιο πολύ κι έτσι είναι όλοι ευτυχισμένοι. Τα δυο, μεγάλης διάρκειας, αυτά tracks λοιπόν σου δίνουν τη δυνατότητα να οργιάσεις. Σαν λευκός καμβάς της φαντασίας. Τα Bollywood φωνητικά είναι το σημείο αναφοράς όλων των ακροατών φυσικά. Έχουμε όλοι ένα σημείο τομής.  
Αισθάνομαι πολλές φορές την ανάγκη να εξηγώ γιατί ακούω ηλεκτρονική μουσική μιας και το είδος αυτό δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στη χώρα μας. Πιστεύω σήμερα έγινα σαφής. 


No comments:

Post a Comment